Valmennus

Tuloskuntoon Pro-valmennusprojekteillatyohyvinvointi.jpg

Pidempiaikaiset valmennusprojektit kanssamme tuottavat hyviä tuloksia työhyvinvoinnin ja hyvinvoinnin alueella yrityksesi henkilöstölle. Pidemmät projektit ovat merkittävästi tehokkaampia hyvinvoinnin ja aidon jaksamisen parantamiseen kuin pelkät yksittäiset tempaukset työhyvinvoinnin parissa.

Pidemmät työhyvinvointiprojektit suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaaviksi.

Projekteihin sisältyy tulosten seuranta joko fyysisin mittarein tai psyykkisiä mittausvälineitä käyttäen. Fyysisiä mittauksia teemme monilla eri metodeilla kuten First Beat -hyvinvointianalyysi, kehonkoostumusmittaukset, aerobisen kestävyyden kuntotestaus laboratoriotestauksella ja muut fysiseen suorituskykyyn liittyvät testausmenetelmät. Psyykkisen tuloskunnon ja hyvinvoinnin mittaukseen käytämme kansainvälisesti hyödynnettyjä hyvinvoinnin ja työhyvinvoinnin mittausmenetelmiä.

Pro-valmenusprojektit sopivat erityisesti pienille ryhmille, kuten johtoryhmien valmennukseen. Suurten yhteisöjen valmennukseen parhaiten sopii Movendos-valmennus, jossa valmentaja on jokaisen työntekijän arjessä läsnä myös virtuaalisesti.

Pro-valmennusprojekteja ovat esimerkiksi

  • yrityksen sisäiset painonpudotuskurssit
  • juoksukoulut
  • Group Personal Training
  • henkisen hyvinvoinnin ja psyykkisen jaksamisen valmennus
  • kokonaisvaltaiset valmennuspaketit sisältäen niin mentaali- kuin fysiikkavalmennuksen

movendos_logo_home2.jpgPro-valmennuksissa käytämme apunamme Movendos -valmennustyökalua, jonka avulla tapaamisia valmennuksissa voidaan vähentää, mutta valmennuksen tulokset ovat silti huipputasoa. Movendos -työkalun avulla valmentajat ovat jatkuvasti yhteydessä valmennettaviinsa, vaikka yhteistä aikaa ei tarvitse löytää.

Mikäli haluat lisätä aidosti työyhteisösi hyvinvointia, kysy tarjous Pro-valmennukseen joko puhelimitse soittamalla numeroon 044-3404717 tai sähköpostilla osoitteesta info@pro-energy.fi.