Yritysvalmennus ja työhyvinvointiluennot
ihmiset.jpg

Ammattimaista energiaa ammattilaisille –

Sisäinen energia on menestyksen avain!

Pro-Energyn yritysvalmennukset antavat aitoa jaksamista ja innostusta työyhteisöllenne. Työyhteisövalmennuksemme lisäävät voimavaroja ja energiaa. Valmennamme työyhteisöönne uudenlaisia ajatusmalleja, jotka voimaannuttavat yhteisönne aivan uudelle energian ja onnellisuuden tasolle. Yritysvalmennuksemme antavat Teille käytännönläheisiä työkaluja, joilla työyhteisöä on mahdollista kehittää myös jatkossa. Valmennuksemme ovat work-shop -tyylisiä tapahtumia, joissa on teorian lisäksi tehtäviä. Valmennukset antavat eväitä yksilö- ja yhteisötasolla työelämään ja elämään yleensä.  Menestyvät yksilöt luovat menestyviä yhteisöjä!

Valmentavat luentomme kestävät noin 2-6 h kerrallaan. Valmentavien luentojemme aiheita ovat mm.

  • Mistä voimavaroja työelämään?
  • Voimaantuva ja vuorovaikuttava työyhteisö
  • Sisäinen yrittäjyys - Itsensä johtaminen
  • Onnellinen, toimiva ja tehokas työyhteisö
  • Johda itseäsi paremmin enneagrammin avulla
  • Huippuunsa hiotut vuorovaikutustaidot työpaikalla
  • Vuorovaikutus ja huipputulokset myyntiin ja asiakaspalveluun NLP:n avulla.
  • Vision board -valmennukset
  • Valmentava työote

Tulostettavaan esitteeseen ja hinnastoon pääset tästä.

Luento- ja yritysvalmennuspalvelujemme hinnoittelu on yksinkertaista:

  • Luennointihintamme (henkinen hyvinvointi, ravitsemus tai liikunta) on 250 € / tunti + alv. 24 %. Lisäksi veloitamme matkakulut.

Jos haluat lisätietoja meiltä henkisestä valmennuksesta tai luennoistamme, voit kysyä niistä sähköpostilla osoitteesta pauliina.avola@pro-energy.fi tai soittamalla numeroon 044-5182774.

Pro-Energyn yritys- ja työelämävalmentajasta sanottua:pauliina_luennolla_hymy.jpg

"Pauliina on erittäin ammattitaitoinen ja asiansaosaava luennoitsija. Pauliinan tapa esittää asiat on hyvä, rauhallinen ja johdonmukainen. Hän esittää asiat riittävän "yksinkertaisesti" olematta kuitenkaan tylsä ja puhumatta itsestäänselvyyksiä. Pauliinan vetämä "Mistä energiaa työelämään?" -valmennus oli energinen ja osallistava ilta, josta on tullut ainoastaan hyvää palautetta."

Mies, Päiväkodin johtaja

"Yhdessä työskentelystä työyhteisöksi -valmentavava luento oli hyvä paketti Itsetutkiskelua siitä, miten voin muuttaa omia toimintatapojani ja ennakkoluulojani positiivisella asenteella työilmapiiriä parantaen. Luento auttoi lisäämään positiivista suhtautumista työkavereihin koko yhteisössä.Valmentava luento oli kokonaisuudessaan hyvä, ajatuksia herättävä, vakuuttava, sai kuulijan uskomaan asiaan, pisti miettimään omaa käyttäytymistä työssä sekä vapaa-ajalla. Pauliina oli luennoitsijana aiheeseen perehtynyt, innostava, iloinen ja pirtsakka. Luennoitsijan tapa esittää asiat oli asiallinen, rento, sopivasti huumorilla höystetty!"

Nainen, Päiväkodin johtaja

Valmennustalo Valo ja Pro-Energy olivat toteuttamassa 21.9.2013 järjestettyä Nokian kaupngin varhaiskasvatuksen työhyvinvointipäivää. Luennoille ja pajoihin osallistui yli 300 varhaiskasvatuksen työntekijää. Alla palautteet päivästä:

"Avolan Pauliinalle SUURET kiitokset aivan mahtavasta luennosta. Siinä tuli JUURIKIN ne asiat mitkä ovat erittäin tärkeitä jokaisen tunnistaa mm. omassa työssä oman jaksamisen kannalta. Asiaa kuunteli mielenkiinnolla, kertaakaan kelloon katsomatta. Kun asiat puhutaan asioiden oikeilla nimillä, eikä kapulakielellä tai suoraan kalvolta ja löytyy myös ripaus huumoria joka antaa voimavaroja pitkälle, silloin ollaan asian ytimessä. Minä pidin kovasti! LISÄÄ näitä, näillä jaksaa!!! :) Myös työergonomiavinkit (Petteri Avola) ja tieto siitä mikä vaikuttaa mihinkin, työasennoissa, laittoi miettimään."

"Aloitus ja lopetus hyviä (Pauliina Avola), samoin päivän idea eli työhyvinvointiin paneutuminen!"

"Todella hyvä ja mielenkiintoinen luennoitsija (Pauliina Avola) aloitus- ja lopetusluennoilla."

"Hyvä päivän aloitus ja lopetus."

"Hyvä koulutus kiitos!"

"Todella hyvä koulutus! Sieltä sai paljon ajattelemisen aihetta ja oli mukava lähteä kotiin virkeänä ja positiivisia ajatuksia täynnä olevana!"

"Erittäin mukava ja voimaannuttava päivä!"

"Päivän aikana ei tullut varsinaisesti mitään uutta. Hyvä kait silti, että herätellään välillä asioita miettimään."

"Aloitus- ja lopetusluennot ihan ok, mutta ehkä luennoitsija oli jo vähän liian energinen. Tehtävien tekemiseen oli liian vähän aikaa. Itselle on helpompaa, kun saa rauhassa miettiä."

"Toivottavasti jokainen koki, että itseään voi muuttaa edes jonkin verran eikä jääräpäisesti ajattele, että muiden olisi muututtava."

"Alotus- ja lopetusluonnot olivat tarpeettoman tekopirteitä ja lähinnä ärsyttäviä."

"Koulutus oli kokonaisuudessaan todella hyvä ja työhyvinvointia edistävä, todella tärkeää asiaa ja vinkkejä työelämään ja ihmisten kohtaamiseen, vuorovaikutustaitoihin."

"Hyvin avaava koulutus."

"Erittäin voimaannuttava koulutus,KIITOS! Pauliinalle iso kiitos päivän alku- ja loppuluennosta. Siitä sain paljon."

Anna energian kantaa, ja ota yhteyttä!

pauliina.avola@pro-energy.fi