Life Coachingbutterflys.jpg

Life Coaching  on ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti edistävää toimintaa. Se antaa turvallisen ja innostavan alkusysäyksen muutokseen. Valmennuksessa asiakas asettaa merkitykselliset ja iloa tuottavat tavoitteet. Valmennus on nopeasti tuloksia tuottavaa ja eteenpäin vievää yhteistoimintaa. Valmennus on ratkaisukeskeistä ja erittäin käytännönläheistä.

MB-elämäntaidon valmentaja auttaa Sinua selvittämään sen, mitä todella haluat elämältäsi. Elämäntaidon valmentajasi auttaa Sinua löytämään sinulle mielekkään tavan elää. Valmentajasi auttaa selvittämään, mikä on Sinulle olennaista ja mihin valmennuksessa kannattaa keskittyä. Saat valmennuksesta selkeän käsityksen tavoitteistasi ja siitä, miten saavutat ne. Opit elämään tasapainoisempaa, mielekkäämpää ja omien arvojesi mukaista elämää.

Valmennamme Sinua myös NLP:n tekniikoin, mikäli se sopii parhaiten tilanteeseesi.

Valmennuksen aloittaminen on erittäin helppoa - näin pääset alkuun.

Step 1:

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@pro-energy.fi tai soita numeroon 044-5182774.

Kerro meille hieman itsestäsi sekä toiveistasi. Voimme yhdessä pohtia, millainen valmennuspaketti Sinulle parhaiten sopii.

Step 2:

Sovimme yhdessä valmentajan kanssa miten ja missä Sinun valmennuksesi aloitetaan ja toteutetaan.

Valmennuksen avulla voit esimerkiksi:

 • löytää paremman uran
 • innostua nykyisestä työstäsi
 • parantaa itsetuntoasi
 • lisätä itsetuntemustasi
 • parantaa ihmissuhteitasi
 • kehittää vuorovaikutustaitojasi
 • parantaa itsetuntoasi
 • löytää ja saavuttaa unelmiasi ja tavoiteitasi
 • oppia johtamaan itseäsi paremmin
 • oppia elämään tässä ja nyt
 • löytää sen, mitä todella haluat elämältäsi

Valmennus ei ole terapiaa. Valmennus sopii kaikille niille, jotka ovat valmiita menemään eteenpäin elämässään ja haluavat varmistua siitä, että ovat menossa itselleen oikeaan suuntaan.

Halusitpa sitten laajentaa nykyistä onnellisuuttasi tai löytää vastauksia tienhaarassasi, valmentaja auttaa Sinua löytämään vastaukset ja kannustaa sinua matkallasi!

Valmennuskertojen määrä sovitaan aina asiakkaan kanssa. Tunnin mittaiset, noin kerran viikossa pidettävät tapaamiset voivat olla henkilökohtaisia tai puhelinkeskusteluja.

Yhteistyö valmentajan kanssa on miellyttävää, innostavaa, kannustavaa sekä ehdottoman luottamuksellista.

Voit katsoa lisää aiheesta www.valmennustalovalo.fivalmennustalo-valo.jpg

Life Coaching hinnaston löydät täältä.

Pro-Energyn life coachingista sanottua:

"Arjen keskellä, tukka putkella juostessani moni asia on pitkään jäänyt vaille huomiotani. Olen ottanut asioita itsestäänselvyytenä ja noudattanut orjallisesti omia uskomuksiani ymmärtämättä tekeväni väärin. En ole osannut katsoa omien ympyröideni ulkopuolelle, enkä ole löytänyt keinoja helpottaakseni työtä ja arkea. Olen pikkuhiljaa uupunut sen sijaan, että olisin voinut voimistua. Valmennus herätti minut ajattelemaan elämäni itsestäänselvyyksiä, kyseenalaistamaan omia uskomuksiani ja järjestelemään työntekoa, arkea ja ajankäyttöäni viisaammin. Jo ensimmäisestä valmennuskerrasta lähtien tunsin olevani vapaampi. Sain voimia ja rohkeutta toimia omien arvojeni mukaisesti kulkiessani kohti unelmieni päämääriä. Valmentajan ammattitaito ja kyky kuulla puheestani parannusta vaativia asioita tekivät valmennuksesta tehokkaan: käsittelimme aina oikeaa ongelmaa ja oikeaan aikaan."

Nainen, 29 vuotta, Yrittäjä

"Loistava valmennus! Yllättävää kuinka yksinkertaisiin kysymyksiin voi joskus olla niin viakea vastata. Hyvä irtiotto kiireiselle miehelle, joka ei varmasti pysähdy miettimään elämäänsä, jollei joku pysäytä. Pauliina on uskomattoman asiantunteva ja lämmin valmentaja. Oli helppo heittäytyä hetkeen, kun tuntee olonsa turvalliseksi. Vielä kuukausienkin päästä on käytössä muutamia valmennuksessa esille tulleita asioita. Voin lämpimästi suositella valmennusta kaikille."

Mies, 45 vuotta, Country Manager


"Valmennus on antanut minulle työkaluja tuntea itseäni paremmin ja itseluottamusta toimia oman tahtotilan mukaisesti. Alitajuisten prosessien vaikutus on ollut hämmentävää - positiivisella tavalla. Parasta antia on ollut tiedostamistaito - kun tiedostan, voin itse valita miten toimin. Valmennuksessa nousi pintaan yllättäviäkin asioita, jotka ovat avanneet solmuja joita en ole aikaisemmin edes tiennyt olevan. Pauliinan valmennuksissa työstetystä voimalauseestani saan päivittäin luottavaisen ja positiivisen olon itselleni."
Nainen, 27 vuotta, Senior UI Designer
"Pauliina avasi silmäni ymmärtämään paremmin itseäni. Hänen oma läsnäolonsa, avoimuutensa ja hyväksyntä tapaamisissa oli käsin kosketeltavissa. Katsominen silmiin, rauhallisuus ja keskittyminen vain minuun rauhoitti. Mikä minua eniten hämmästytti oli hänen tapansa avata keskusteluja niin, että minä miettisin syvällisemmin minulle tärkeitä asioita, ja kun Pauliina kertoi ääneen yhteenvedon siitä, minkä minä olin kertonut hänelle, niin tämä avasi minut ymmärtämään asiat toisella tavalla. Ja tämän jälkeen se on toki minusta itsestä kiinni, kuinka haluan edetä ja muuttaa oman ainutlaatuisen elämäni onnellisemmaksi. Elämässä on aina huippuhetkiä, mutta voida hyvin arjessa ja olla onnellisempi on tärkeämpää. Pauliina kertoi, että kun voin itse hyvin, niin jaan sitä hyvää myös muillekin sen kummemmin miettimättä asiaa. Ja se hyvä palautuu minulle takaisin. Uskokaa mutta näin se vaan menee! En sanoisi, että elämäni olisi ollut kurjaa ennen näitä keskusteluja, mutta nyt se on paljon parempaa. Askel askeleelta rohkeasti kohti itselleni tärkeitä asioita omia arvoja unohtamatta. Pauliina auttoi minua hyväksymään itseni paremmin ja huomaamaan, kuinka pienillä teoilla voin vaikuttaa omaan elämääni."
Nainen, 45 vuotta, Pankin palvelupäällikkö

"Valmennus oli ihanaa, itselle voimia antavaa, kannustavaa ja itsetuntoa kohottavaa. Ihanaa oli, että askeleet millä edettiin
olivat niin pieniä ja helppoja ottaa, ettei tullut riittämättömyyden tai voimattomuuden tunteita, eikä tullut tarvetta selitellä kun ei ole aikaa,
tai ei jaksa. Silti näistä pienistä asioista oli suuri ilo/hyöty. Valmentajana Pauliina oli osaava ja kannustava ja osasi koko ajan viedä tilannetta eteenpäin. Aikatauluissa valmentaja oli erittäin joustava ja tilanne oli helppo ja luonnollinen, vaikka aluksi jännittikin. (Valmentaja myös osasi hienosti vetää minut "ylös maanrakosesta, mikäli sinne henkisellä tasolla putosin".) Puhelinvalmennus ei sopinut minulle niin hyvin. Kasvokkain ollessa voimistuu se tunne, että valmentaja on tässä juuri minua varten."

Nainen, 28 vuotta, Kotiäiti

"Uskomaton valmennus! Ihanaa, kun sain ajatella asioita kerrankin vain ja ainoastaan itseni kautta. Oli todella antoisaa etsiä vastauksia kysymyksiin itsestäni. Kuinka yksinkertaisia ja tärkeitä asioita sai oikein luvan kanssa pysähtyä miettimään ja tarkastelemaan. Valmentaja oli aivan ihana kuuntelija, ja kuinka taitavasti hän auttoi minua näkemään asioita selkeämmin, asioita, joita olin saattanut pitää aikaisemmin "ongelmina". Tämä kaikki auttoi minua suunnattomasti, ja jätti arkeeni uusia asenteita itseäni ja muita ihmisiä kohtaan. Minusta tuli eheämpi, kun sain kuljettavakseni uuden polun. Kiitos! Voin lämpimästi suositella valmennusta kaikille!"

Nainen, 41 vuotta, yrittäjä


Muutetaan yhdessä maailmaasi, ota yhteyttä:

pauliina_life_coach_nauru.jpgPauliina Avola

044-5182774

pauliina.avola@pro-energy.fi