Personal Training

Energiaa elämään – Onnistutaan yhdessä            

Kukapa ei haluaisi löytää liikunnan iloa, saada lisää energiaa arkeen, saavuttaa ihannepainoaan, olla kiinteämpi, syödä terveellisesti, harjoitella tehokkaasti ja turvallisesti, olla lihaksikkaampi, saavuttaa tavoitteensa, säilyttää harjoittelumotivaation, löytää juuri itselle sopivia tapoja liikkua, kehittyä monipuolisesti tai ihan vaan päästä alkuun. Me Pro-Energyllä haluamme tehdä kaikkemme, että tämä onnistuisi!

Valmennuksen aloittaminen on erittäin helppoa – näin pääset alkuun.

Step 1:

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@pro-energy.fi tai soita numeroon 0443404717.

Kerro meille hieman itsestäsi sekä tavoitteistasi. Voimme yhdessä pohtia, millainen valmennuspaketti Sinulle parhaiten sopii.

Step 2:

Sovimme yhdessä valmentajan kanssa miten ja missä Sinun valmennuksesi aloitetaan ja toteutetaan.

Personal Training pakettien hinnat

2 tapaamista / kk 235 €

4 tapaamista / kk 295 €

Ravintovalmennus alk. 150 € / kk

Hinnat sisältävät voimassa olevan ALV:n

Valmennuspakettien sisältöihin kuuluuvat: Ravitsemusvalmennus/ruokavaliot, harjoitusohjelmat, yhteistreenit tapaamisilla, henkinenvalmennus ja kuntotestaukset.

Teemme myös yksittäisiä ohjaustapaamisia asiakkaidemme kanssa. Kysy lisää!

Pro-Energy tarjoaa laadukkaita Personal Trainer – ja ravintovalmennuspalveluita jokaiselle.

Ammattitaitoiset FISAF Personal Trainerimme ja ravintoterapeuttimme on koulutettu toteuttamaan asiakkaan omat tavoitteet. Keskitymme valmennussuhteissamme luottamuksellisuuteen sekä turvalliseen ja tavoitteitasi tukevaan harjoitteluun. Annamme asiakkaillemme avaimet onnistumiseen, ja varmistamme tulosten saavuttamisen iästä tai kuntotasosta riippumatta.

Erityisalojamme ovat:

– painonpudotus sekä kehonkoostumuksen muokkaus

– tavoitekeskeinen harjoittelu

– kehonpaino/streetworkout/bodyweightharjoittelu

– kestävyyslajit

– kuntosaliharjoittelu. 

Kaikki ohjelmat rakennetaan yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti. Löydämme yhdessä sinulle oikeat liikuntalajit ja ruokavalion toteutuksen. Personal Training -paketteihimme on mahdollisuus sisällyttää myös henkistä valmennusta. Toimimme yhteistyössä psyykkisen valmennuksen asiantuntijayrityksen Valmennustalo Valon kanssa.

Vakuutus:

Huomioithan Pro-Energyn liikunta- ja valmennuspalveluita käyttäessäsi, että olet itse vastuussa omasta vakuutusturvastasi. Liikuntaan tai valmennukseen osallistuvat henkilöt eivät ole vakuutettuja Pro-Energyn puolesta.

Asiakaspalautetta Personal Trainingistä

”Alku aina vaikea, lopussa.. Kiitos kyllä kuuluu Pro-Energylle, mutta alku ei ollut vaikea, vaan erityisen innostava, kannustava, sekä tavotteiden asettelu sai minut ymmärtämään pystyväni projektiin ja uskomaan siihen. Reilu puoli vuotta yhteistyötä Pro Energyn ja Petterin kanssa todella toi tuloksia. Alkuun kuntoutuksena otettu projekti muuttui rasvaa polttavaksi ja lihasmassaa rakentavaksi treeniksi. Nivelsairaana on ollut erityisen tärkeä oppia juuri oikeat asennot ja liikeradat, sekä parhaiten omaa kehoa palvelevat liikkeet. Nämä opin raudan lujalta ammattilaiselta. Kokonaisvaltainen paketti ruokailusta treenin sai tämän ”42- vuotiaan kehon” nuortumaan omaa ikää nuoremmaksi ja rasvaa paloi monen voipaketin verran. Ennen en uskaltanut mennä kyykkyyn, mutta nyt teen sitä vähintään 3x/viikossa rautatangon ja painojen kera. Wohoo, olen sporttinen ja näytän siltä! ”Jaksaa jaksaa, vielä jaksaa”-tsemppi ei enää koskaan unohdu. Kiitos jokaisesta hikipisarasta.” -Nainen 29 vuotta

Asiakaspalautetta Juoksukoulusta

”Suosittelen Pro-Energyn juoksukoulua kaikille, jotka haluaisivat aloittaa juoksuharrastuksen, mutta tuskailevat aloituksen kanssa!! Miljoonia tekosyitä lenkille lähtöön löytyy aina, mutta tämä ryhmä laittaa kyllä liikkeelle!! Yksinkertaisesti ei voi jäädä sohvalle, kun tietää että kaverit juoksee kotiläksyjä!! Juoksukoulu sopii myös kaikille, jotka kaipaavat lisäpotkua juoksulenkkeihin tai haluaisivat tarkempaa tietoa oman harjoittelun vaikutuksista tai tuloksista. Juoksukoulun alussa tehtävä kuntotesti Varalassa on erittäin hyvä mittari ja antaa totuudenmukaisen tuloksen siitä missä mennään. Siitä on jokaisen hyvä jatkaa eteenpäin!
Ihan mahtavaa!”

-Nainen 31 vuotta

”Ryhmän tuki on juoksukoulussa ollut ehkä se tärkein lenkki. Jos olisin saanut yksilöohjausta, en olisi ehkä kuitenkaan saanut niin paljon irti kuin nyt ryhmässä. Porukassa näkee, että kunto, syke ja juoksutapa ovat kaikki yksilöllisiä, joitain asioita voi kehittää, mutta aina juoksijan omilla ehdoilla. Ei siis kannata verrata suorituksia toisten suorituksiin vaan omiin aiempiin. Päiväkirjan täyttö on ollut ehdottoman tärkeää. Siitä näen, miten olen kehittynyt ja miten nyt jaksan huomattavasti pitempiä lenkkejä juosten kuin aikaisemmin. Ohjaajan ammattitaito on vahvaa ja ote hyvin kannustava. Se on etenkin aloittelevalle kuntoilijalle tärkeää: ei painosteta vaan kuormitetaan vähä vähältä lisää ja vahvistetaan ensin peruskuntoa. Olen oppinut, että on tärkeää osata edetä hitaasti. Vauhtia on sitten helppo lisätä, kun perusasiat ovat kunnossa. Ja ehkä mielenkiintoisin havainto juoksukoulun aikana: pystyn lataamaan akut juostessani, kun hölkkään hitaasti pk-vauhtia. Ei tarvitsekaan kävellä vaan voin hölkötellä välillä hitaammin ja sitten taas lisätä vauhtia kun siltä tuntuu. Olen siis oppinut kuuntelemaan kehoani. Nyt juuri se sanoo minulle: kiitos juoksukoulusta, tätä tarvitsin!”

 

”Pro-Energyn juoksukoulu oli loistava valinta juoksuharrastuksen aloittamiseksi. Opin ymmärtämään oman kunnon sekä sykerajojen määrittämisen ja oikeanlaisten juoksuharjoitteiden tärkeyden. Luotan nyt paremmin omiin kykyihini ja kuntooni ja uskallan lähteä juoksemaan puolimaratonia. Parasta on, että nykyään oikeasti pidän juoksemisesta ja aion harrastaa juoksua jatkossakin. Ammattitaitoisella
valmennuksellaan Petteri antoi juoksukouluryhmällemme eväät fiksumpaan ja sujuvampaan juoksemiseen. Juoksukouluryhmässämme oli aina hyvätsemppi-henki ja huumori, kiitos valmentajan hauskan ja postiivisen asenteen.”

 


 

Yhteistyössä