Pienryhmävalmennus

PRO-KUNTOON intensiiviset pienryhmävalmennukset 

Pro-Kuntoon ryhmissä osallistujat ovat saavuttaneet mahtavia tuloksia. Asiakkaillamme voima on lisääntynyt huomattavasti ja kestävyyskunto on kehittynyt huimasti.

Mitä treeneissä tehdään?

Teemme treeneissä monipuolisesti perinteistä voimaharjoittelua sekä erilaisia kuntotreenejä/HIIT tyylisiä intervallitreenejä. Harjoittelemme erilaisia tekniikoita tarkasti ja valmentajan mukana oleminen  treeneissä tekee harjoittelustasi turvallista.

Valmennuksessa on kolme erilaista vaihtoehtoa asiakkaillemme.  Kuntoharjoitteluun painottuva harjoittelu, kehonpaino sekä akrobatia harjoitteluun painottuva harjoittelu sekä voimaharjoitteluun painottuva harjoittelu.

Valmennus sisältää yli 70 treeniä Personal trainerin kanssa intensiivisessä valmennuksessa!

Valmennus sisältää kaiken mitä tarvitset onnistumiseesi! Ravintovalmennus, harjoittelunohjelmointi ja harjoitusohjelmat koko ajalle, kuntosalin käyttöoikeus, oman ryhmän hyvä meininki treeneissä ja valmentajan tuki, 2 x ohjatut yhteisharjoitukset/vko, 1 x kehonhuoltoharjoitukset/vko, kuntotestaukset, kehonkoostumusmittaukset ja liikkuvuustestaukset.

Pro-Kuntoon treenit syksy 2019 Nokia

Pro-Kuntoon treenit syksy 2019 Tampere

Tätä kokonaisvaltaisempaa valmennusta et löydä mistään. Uutena lisänä valmennuksessa mukana henkinenvalmennus. Valmennusjaksolla osallistujille pidetään yksi henkisenvalmennuksen luentokokonaisuus.

ilmoittautuminen ja kysymykset info@pro-energy.fi / 0443404717

 

Vakuutus

Huomioithan Pro-Energyn liikunta- ja valmennuspalveluita käyttäessäsi, että olet itse vastuussa omasta vakuutusturvastasi. Liikuntaan tai valmennukseen osallistuvat henkilöt eivät ole vakuutettuja Pro-Energyn puolesta.