Pienryhmävalmennus

PRO-KUNTOON intensiiviset pienryhmävalmennukset 

Pro-Kuntoon ryhmissä osallistujat ovat saavuttaneet mahtavia tuloksia. Asiakkaillamme voima on lisääntynyt huomattavasti ja kestävyyskunto on kehittynyt huimasti. Tietenkin myös kehonkoostumus on samalla muuttunut ja painoa ollaan pudotettu onnistuneesti.

Mitä treeneissä tehdään?

Kaikilla valmennusryhmillämme on kahdet ohjatut treenit viikossa! Lisäksi kehonhuoltoa kerran viikossa ja erilaisia extratreenejä vähintään kerran kuukaudessa esimerkiksi hiihtoa, core-harjoittelua, porrastreenejä ja Mustanvuoren mäkitreenejä.

Teemme treeneissä monipuolisesti perinteistä voimaharjoittelua sekä erilaisia kuntotreenejä ja HIIT tyylisiä intervallitreenejä. Harjoittelemme tekniikoita tarkasti ja valmentajan mukana oleminen  treeneissä tekee harjoittelustasi turvallista sekä tehokasta.

Valmennuksessa on kolme erilaista vaihtoehtoa asiakkaillemme.  Kuntoharjoitteluun painottuva harjoittelu, kehonpaino sekä akrobatia harjoitteluun painottuva harjoittelu sekä voimaharjoitteluun painottuva harjoittelu.

Valmennus sisältää yli 70 treeniä Personal trainerin kanssa intensiivisessä valmennuksessa! Vastaavaa valmennuksen laajuutta et löydä mistään.

Valmennus sisältää kaiken mitä tarvitset onnistumiseesi! Ravintovalmennus, harjoittelunohjelmointi ja viikottain vaihtuvat harjoitusohjelmat koko ajalle, kuntosalin käyttöoikeus, oman ryhmän hyvä meininki treeneissä ja valmentajan tuki, 2 x ohjatut yhteisharjoitukset/vko, 1 x kehonhuoltoharjoitukset/vko, kuntotestaukset, kehonkoostumusmittaukset ja liikkuvuustestaukset.

Pro-Kunnossa valmennus syksy 2021

Tätä kokonaisvaltaisempaa valmennusta et löydä mistään.

ilmoittautuminen ja kysymykset info@pro-energy.fi / 0443404717

 

Vakuutus

Huomioithan Pro-Energyn liikunta- ja valmennuspalveluita käyttäessäsi, että olet itse vastuussa omasta vakuutusturvastasi. Liikuntaan tai valmennukseen osallistuvat henkilöt eivät ole vakuutettuja Pro-Energyn puolesta.